:))

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
duminică, mai 11

History of fuck

De Sergiu

"FUCK"...probabil ca este cel mai folosti cuvant din lume, indiferent de contextul in care este folosit...sau indiferent dak tara din care provii are in vocabular acest cuvant! Oricum cercetand cu atentie pe internet am gasit doua teorii.

1.Cica in Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa faca sex fara aprobarea regelui. Cand un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege si primea o placa pe care o puneau in fata casei pe care scria "Fornication Under Consent of the King" (F.U.C.K.), venea dracu' "testa" calitatea nevestei tale (stiti voi ce vreau sa zic, daca nu..cautati si voi pe net) in final aveai voie si tu sa'ti intemeiezi o familie completa. Eu totusi ma intreb....dar fiind faptul ca pe vremea aceea nu erau prezervative...cati din copii Angliei erau ai regelui ? Oare sunt singurul care s'a gandit la asta ? HOPE NOT!!!

Si 2 care cred eu ca e mai putin plauzibila... ei spun ca cuvantul "FUCK" vine din germana respectiv de la cuvantul "Frichen" care inseamna "a lovi, a izbi, a trasni"...oricum vedeti clipul de mai jos ptr mai multe detalii!


4 comentarii:

Lush spunea...

Stiam:))

Anonim spunea...

da... tare faza :D si nu esti unicul care s-a gandit la "cati din copiii Angliei erau ai regelui" :P

Stefanutz spunea...

pf... cat de negru poate fi blogul asta... cred ca ii cel mai negru ce l-am vazut vreodata :P :))

Anonim spunea...

ce btare hai sa cerem si noi voie primarului sau presedintelui=))
http://myscene.weblog.ro