:))

Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
duminică, februarie 17

Enigma...

De Sergiu

cum in dimineatza asta am fost foarte matinal, vreau sa zic ca de cand a inceput sesiunea...este prima dimineata in care m'am trezit inaint de 12. Totusi m'am trezit cu o intrebare in gand. "Ce este femeia ?". Asa ca mi'am pornit calculatorul... am cautat pe faimosul google si am gasit mai multe puncte de vedere...cum ar fii:

1. FEMEIE, femei, s.f. a. Persoana adulta de sex feminin; muiere. b. Persoana de sex feminin casatorita. ? (Pop.; urmat de determinari în genitiv sau de un adjectiv posesiv) Sotie, nevasta

2. Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibila. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra. Femeia este placuta ochiului. Femeia este puternica. Femeia este cea care da viata. Femeia este o specie foarte emotiva. Femeia reprezinta pasiune pentru un barbat. Femeia este fromoasa. Femeia este ispititoare. Femeia este sotie. Femeia este prietena. Femeia sta in spatele oricarui om de succes. Femeia reprezinta confort. Femeia poate plange si suferi.

3. Un animal de casa, care traieste pe langa casa acestuia si se hraneste cu zilele lui... :))

Privita din alti ochi, femeia va fii vazuta astfel:

Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a barbatului, un fel de cadou impus de natura… si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta “introducere”. Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva… orice… in plus.

In schimb.....

Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu.

Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte.

Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.

Reviste: Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate.

Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei.

Femeile iubesc pisicile.

Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cate un shut in fund. :)))

Si as mai putea scrie inca foarte multe...dar la cat este de complexa femeia...va aparea aici prea mult text si probabil (sigur) voi distruge interesul ptr citit :))

0 comentarii: